Opret konto Glemt password?

C9 Vanilla DK

Læg fundamentet til at få det bedre og til at se bedre ud.
Læs mere

 

Velkommen på Aloe4you2

Her kan du købe, samt finde information om Forever Living Products.

I sortimentet her på siden er der alt, du har brug for inden for fitness, kosttilskud, kropspleje og makeup m.m. De fleste af produkterne er baseret på vores økologisk dyrkede Aloe vera planter.

For at se priser i shoppen og bestille produkter online skal du have et kundekonto-login. Hvis du ikke har handlet på denne side før, kan du få et login ved at klikke på Log ind øverst til venstre i det grå felt på denne side, og derefter på Skab en konto.

Du kan selvfølgelig også bestille, høre om priser mm. pr. telefon eller email, hvis du foretrækker det.
Telefon/SMS: 51 92 88 76
Mail: aloe4you2@outlook.dk


KØB ALOE VERA MED RABAT - BLIV FOREVER FORHANDLER NU

Få din egen forhandleraftale - det er gratis - og køb Aloe vera direkte hos Forever.
Spar penge på produkter til dig selv og tjen penge ved at anbefale produkterne til andre.
Intet opstartsgebyr. Intet omsætningskrav. Særligt fordelagtige startpakker til nye forhandlere.
Momsregistrering ikke nødvendig, hvis du omsætter for under 50.000 kr. årligt.

Kontakt mig for uforpligtende møde:

Telefon/SMS: 51 92 88 76
Mail: aloe4you2@outlook.dk

 

TILFREDSHEDSGARANTI

Alle produkter er omfattet af Forevers 90 dages tilfredshedsgaranti. Svarer et produkt ikke til dine forventninger, kan du returnere produktet helt eller delvist brugt sammen med din kvittering til den forhandler, du har købt det hos, og du får pengene retur uden diskussion, blot fratrukket leveringsomkostninger. Du betaler selv evt. returfragt.

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer af høj kvalitet giver produkter af høj kvalitet. Julio fortæller om Forevers Aloe vera og plantage.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sund – mor, far, 2 børn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det helt enkelt uforskammet godt. De udstråler en følelse af at være på rette tid og sted i deres tilværelse, de ser lykkelige og utroligt sunde ud. Gad vide hvad det kan skyldes?

Fitness – the movie

Her møder vi det fremgangsrige par, som kan leve deres liv, præcis som de selv vil - og gør det. Begge er meget interesseret i fitness, og ikke kun træning: de vil også spise rigtigt, og de prioriterer at tage hånd om sig selv. Hvor heldigt at de har så gode produkter ved hånden…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den her følger vi to herlige twentysomethings i deres hverdag. Måske er de venner, måske noget mere - vi overlader det til betragteren at foretage den tolkning. Helt sikkert er i hvert fald, at de vælger deres daglige produkter med omsorg.